Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 429g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 589g1932kcal62.2g357.6g13g58.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g643g2250kcal38.6g488.5g10.9g12.9g
Vesi, vesijohtovesi 1071g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2143g707kcal70.7g105g0g0g
Oivariini, 60 (100g)107g589kcal1.1g1.1g64.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g10956kcal345.2g1904.4g176.4g142.4g
Valittu annoskoko4992g5478kcal172.6g952.2g88.2g71.2g
Annoskoko puolitettuna2496g2739kcal86.3g476.1g44.1g35.6g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336