Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 1659g12031kcal19.7g6.6g1348.3g0g
Sokeri 1128g4578kcal0g1126.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1940g6658kcal197.7g1358.3g23.3g67.9g
Siirappi 265g800kcal0.3g196.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g48132kcal435.4g5376.2g2743.2g135.8g
Valittu annoskoko4992g24066kcal217.7g2688.1g1371.6g67.9g
Annoskoko puolitettuna2496g12033kcal108.9g1344.1g685.8g34g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579