Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 600g3269kcal5.3g3g365.9g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi pakastettu1400g434kcal9.8g77g1.4g19.6g
Fariinisokeri200g812kcal0g199.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g23080kcal416.8g3111.8g961.6g94g
Valittu annoskoko4992g11540kcal208.4g1555.9g480.8g47g
Annoskoko puolitettuna2496g5770kcal104.2g778g240.4g23.5g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875