JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai2268g7938kcal272.2g1610.3g47.6g68g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g150g1346kcal0g0g149.5g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g25g5kcal0g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1246g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 32g0.8kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1271g2923kcal368.6g31.8g152.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g24426kcal1282g3287.4g699.2g136g
Valittu annoskoko4992g12213kcal641g1643.7g349.6g68g
Annoskoko puolitettuna2496g6107kcal320.5g821.9g174.8g34g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628