Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1857g2649kcal232.1g5.6g190.3g0g
Voi 844g6122kcal10g3.4g686.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g633g3874kcal133.6g43.7g353.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g211g21kcal3.2g0g1.3g179.3g
Leivinjauhe 63g111kcal3.3g23.9g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g169kcal0g41.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 101g375kcal18.7g11.1g22g30.8g
Vesi, vesijohtovesi 506g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Voi 57g410kcal0.7g0.2g46g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g42g258kcal8.9g2.9g23.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g14g1.4kcal0.2g0g0.1g12.2g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.8g25kcal1.2g0.7g1.5g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g28419kcal855.2g275.6g2673.4g449.4g
Valittu annoskoko4992g14210kcal427.6g137.8g1336.7g224.7g
Annoskoko puolitettuna2496g7105kcal213.8g68.9g668.4g112.4g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597