Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g3195g4473kcal479.2g95.8g290.7g3.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g998g1398kcal30g20g129.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g799g1278kcal24g31.9g119.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g14297kcal1066.4g295.4g1080.6g6.4g
Valittu annoskoko4992g7149kcal533.2g147.7g540.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna2496g3574kcal266.6g73.9g270.2g1.6g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070