Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.3g0g
Sipulikuutiot Apetit301g78kcal3.6g14.4g0.6g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g60g180kcal9.6g4.2g13.8g0g
Maustepippuri, annos 1g30g0.9kcal0g0g0.3g0g
Poronpaisti 3007g5476kcal926.8g0g193.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1504g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g12779kcal1882.2g38g562.8g0g
Valittu annoskoko4992g6390kcal941.1g19g281.4g0g
Annoskoko puolitettuna2496g3195kcal470.6g9.5g140.7g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478