Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3098g2508kcal48.6g521.4g1.5g92.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1821g329kcal10.2g45.5g7.3g12.7g
Mineraalisuola keskiarvo 19g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy53g470kcal0g0g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g6613kcal117.8g1133.8g124.4g211.2g
Valittu annoskoko4992g3307kcal58.9g566.9g62.2g105.6g
Annoskoko puolitettuna2496g1653kcal29.5g283.5g31.1g52.8g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773