Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Maito, Kevyt0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g22kcal0.4g3.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko5g11kcal0.2g1.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g220kcal3.9g31.4g7.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149