Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Kookosrasva 100 % 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.8g1.7kcal0g0.4g0g0.3g
Manteli 0.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Saksanpähkinä 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Hasselpähkinä 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Rusina 0.7g2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g58kcal0.4g1.8g5.4g0.8g
Valittu annoskoko5g29kcal0.2g0.9g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g15kcal0.1g0.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g584kcal4g18g54g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201