Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki2.2g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Edam 24% (Arla)1.3g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal1.4g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.7g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g162kcal14g4g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577