Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g37kcal0.6g4.2g1.8g0g
Valittu annoskoko5g19kcal0.3g2.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g1.1g0.5g0g
Arvot/100g100g372kcal6g42g18g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928