Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Tattarijauho, Myllynparas0.4g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g22kcal0.6g2.6g1g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.3g1.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g229kcal6.1g26.5g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419