Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g31kcal0.6g4.8g1g0.2g
Valittu annoskoko5g15kcal0.3g2.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g306kcal6g48g10g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671