Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.4g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g82kcal3.9g7.8g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964