Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g19kcal1.4g0g1.6g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Arvot/100g100g194kcal14.3g0g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236