Kesäkurpitsa-porkkanalisäke

Öljyä vuoka.

Pese ja pilko kesäkurpitsa, lisää joukkoon pakasteporkkanat.

Mausta suolalla ja kevätsipulilla.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa tunnin verran, sekoita puolessa välissä.

Hyvä lisäke esimerkiksi uunilohelle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g3kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g28kcal0g4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431910