Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Amerikansekoitus, Apetit0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal1g0g1.4g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.5g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0g0.4g0g
Arvot/100g100g176kcal10g0g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531