Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1.1g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Naudan paahtopaisti1.1g1.3kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.8g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.4g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal8g0g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355