Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli0.1g0kcal0g0g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0.4g1.8g0g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.2g0.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.5g0g0g
Arvot/100g100g110kcal3.9g17.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813