Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g0.2g1kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%1.1g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal1g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g10kcal0.5g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g206kcal10.2g24.5g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103