Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0.8g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g110kcal7.8g13.7g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870