Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kevytmaito (Valio)0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.6g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.8g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g122kcal8g2g10g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690