Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g0.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g1.4g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.9g5.9g3.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791