Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6.2kcal0g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g21kcal0g2.2g1.2g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0g1.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g208kcal0g22g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891