Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 0.8g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.2g3kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal1g0.2g1g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g133kcal9.8g2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849