Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.7g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal1.6g0.6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko5g8kcal0.8g0.3g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g161kcal15.7g5.9g5.9g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188