Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Grahamjauho, 1 dl0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g29kcal0.6g4.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko5g15kcal0.3g2.3g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g292kcal6g46g6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187