Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0g0.1kcal0g0g0g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0g0.1kcal0g0g0g0g
Lohisäilyke0.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal2g4g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718