Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruislese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2.9g10kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal0.8g4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko5g12kcal0.4g2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g232kcal8g40g4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268991