Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Herkkusieni säilyke 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g2g6.7kcal0.3g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g21kcal0.8g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g10kcal0.4g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g212kcal8.2g26.5g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981