Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g1.6g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Maustekurkku0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.5g0kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 0.9g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g120kcal8.2g2g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780