Nizzan salaatti

Rakenna salaatti aineittain rasiaansa.

Sekoita kastikeainekset.

Laita kastike rasiaansa.

Lisää rasiaan vielä patonki pala.

Sulje kansi, laita tarra päälle.

Laita salaatti kylmään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jatavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Papu, härkäpapu, n. 50 g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Anjovis-filee, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaalea leipä, patonki/ranskanleipä, vesi, vehnäjauho, teollinen 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g86kcal0g8.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124219