Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g2.2g2.2kcal0.4g0g0g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Parsakaali, tuore, 257g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1g0.6kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal1.2g0g0.4g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g116kcal12g0g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138905