Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%1.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal1g1g0.8g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.5g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g152kcal10g10g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141891