Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal4g6g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185