Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1.9g1kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal1g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.5g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g161kcal9.8g5.9g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023