Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g21kcal0.6g3.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko5g10kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g204kcal5.9g33.3g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383