Kaura-karpalokeksit

Sekoita kuivat aineet, sitten sulatettu rasva ja lopuksi muna ja karpalot.

Kokkareita pellille ja paista 225 asteessa n. 8 min. Karpalot voi jättää pois tai laittaa tilalle rusinoita/korintteja.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.4g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.2g6.2kcal0g0g0.7g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g38kcal0.6g5g1.8g0.4g
Valittu annoskoko5g19kcal0.3g2.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g369kcal5.9g49g17.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122658