Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Punaherukka 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Mustaherukka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkuainen (100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g7kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g141kcal3.9g13.7g5.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001