Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Piimä, rasvaton (Valio)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g29kcal0.4g4.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko5g15kcal0.2g2.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g290kcal4g44g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105