Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vadelma 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal0.4g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko5g10kcal0.2g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g196kcal3.9g23.5g7.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846