Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1.9g11kcal0.4g0.2g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g48kcal1g2.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko5g24kcal0.5g1.4g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.3g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g482kcal10g28g36g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606