Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)0.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g51kcal0.4g4.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko5g26kcal0.2g2.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g13kcal0.1g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g510kcal4g44g34g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591