Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Grahamjauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0.2g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.1g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g104kcal1.9g13.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237