Pizzapannari

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Riko kananmunat kulhoon, lisää jauhot ja puolet maidosta.

Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito.

Anna turvota muutama minuutti.

Sulata margariini ja lisää taikinan joukkoon.

Sulata ja valuta pinaatti ja lisää taikinaan.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Suikaloi kinkku ja levitä se fetan ja kesäkurpitsasuikaleiden kanssa pellille.

Mausta pizzamausteella ja mustapippurilla.

Huuhtele ja viipaloi tomaatit.

Asettele pannukakun päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pizzamaustetta.

Paista 25–30 minuuttia.

Tarjoa jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Zeniitti

Nooruska sanoi...

Ihana! Tätä pakko testata :)

keskiviikko 15.10.2008 klo 16:38

Laku78 sanoi...

Ja tätähän tehdään ensi viikolla! Nam!

sunnuntai 11.01.2009 klo 23:31

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pinaatti 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kinkku, ylikypsä saunapalvi, HK (11g)0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.2g0kcal0g0g0g0g
Feta 20 % (Arla apetit ), annos 100g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal0.8g1.6g0g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g0.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.4g0g0g
Arvot/100g100g128kcal7.8g15.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56308