Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä2.1g2.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.4g1.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko5g6kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal3.9g13.7g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174