Broileririsotto wokissa

1. Maustan fileesuikaleet kanafondilla ja broilerimausteella, annan maustua tunnin verran.

2. Laitan kuumaan wokkipannuun tilkan öljyä, lisään 1 tl currya, sipulisilpun, riisin ja hetken päästä liemen ja kanaliemikuution.

Jätän hiljalleen kiehumaan kannen alle, riisipaketin kypsennysaikoja seuraten.

3. Ruskistan broilerisuikaleet kevyesti ja lisään riisin päälle wokkiin.

4. Kuumennan herne-maissi-paprikavihannekset mikrossa ja sekoitan kypsän riisi-broileriseoksen joukkoon.

5. Kuumennan myös wokki- tai kruunuvihannessekoituksen mikrossa ja lisään ne väriä antamaan valmiin ruoan päälle.

Päälle reilusti persilja silppua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)1.5g1.7kcal0.3g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1g1kcal0g0.2g0g0g
Kruunusekoitus parsa-, kukkakaali, porkkana Apetit (100 g)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal0.6g1g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal5.9g9.8g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98682