Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mung-papu, gogreen0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal0.6g1g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g96kcal6g10g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060