Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen0.7g1kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g43kcal2g3.9g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741